Lyngdal Brass i Fjellhallen med en variert konsert.

Skrevet av

Lyngdal Brass er et voksenkorps med ca. 25 medlemmer. Vi ble stiftet i 2004, og medlemmene er i alderen fra slutten av 20årene og til begynnelsen av 80årene.
Vi fikk ny dirigent i høst, og er nå under direksjon av Johnny Masdalen. Vi øver hver torsdag i Lyngdal, og har konsert ca. en gang i halvåret. Ellers deltar vi på lokale arrangementer, og vi er en gjeng som liker å lage musikk sammen.

Konserten på fredag byr på et variert program, det blir både rolige melodier og melodier med mer fart i.
Et av høydepunktene er en duett med Eb bass og flygelhorn, Under the Boardwalk. Denne popmelodien er skrevet av Kenny Young og Arthur Resnick og ble spilt inn på plate av The Drifters i 1964. Melodien er fremført av mange kjente musikere, som Bette Midler og Rolling Stones.
Brassen disker også opp med Eb kornettsolo på melodien Let Me Try Again, skrevet av Paul Anka, Sammy Cahn og ble framført av Frank Sinatra i 1973.
Nevner også flygelhornsolo Misty, Ellers mye norsk musikk, filmmusikk og en marsj i anledning sesongen vi er inne i. Det er et program med musikk for mang en musikksmak, og noe for enhver.

Spangereid Skolekorps med aspiranter er også invitert med på konserten i Fjellhallen. Skolekorpset er lite og «ungt», men forhåpentligvis i vekst fram mot 50-års jubileet i 2020.
Skolekorpset har en egen avdeling før pausen i konserten, og fremfører noe av repertoaret fra Vårkonserten forrige helg.

Gå tilbake til nyhetsoversikt