Smak og sans arrangeres første helga i november hvert år – i år er det søndag 4. november fra kl. 12-16

Tema er «Kystens spiskammer» og det blir presentert via lokale produsenter av mat og drikke

som kommer til fyret og viser fram, serverer smaksprøver og selger sine produkter.

Det er aktiviteter og smaksopplevelser for alle sanser denne dagen – både ute og inne.

  • Dekorering av fyrtårnkaker for barn med Joanna
  • Krabbekoking på brygga med smak rett fra gryta med Kristian
  • Potetopptak med fyrvokter Frank Otto
  • Baking av tangpizza fra vedfyrt bakerovn ved Hazzaa og Siri
  • Smaksprøver av smoothie med tang og tare laget av Astri
  • Naturlostur til Nesvarden med Simen / oppmøte kl. 11

Vi har 12-15 medspillere som representerer et bredt spekter av produkter

  • fra hav og land
  • vilt og dyrket

Velkommen til en spennende dag på Lindesnes fyrmuseum