Dagen for Nordkapp-ankomster, 3 grupper registrert i boka.

Skrevet av

Solveig H Skåland og Trine Josdal startet fra Nordkapp 20.juli og har syklet 22 dager og bevilget seg 2 fridager. De har hatt fint vær hele turen og start med 20 grader på Nordkapp er mer enn vi kan varte opp med her. Oppfordring fra jentene «Få på deg hjelmen og bli med på tur, for biler brenner drivstoff, men vi brenner fettprosent».

LES OM TUREN VÅR.

Så godt som samtidig kom 2 jenter til, Jeanne Bøe og Gro Knutsen. De har valgt en litt annen løsning. De startet 8.juni, har syklet 31 dager og gått til fots 36 dager. Startet på sykkel, men gikk til fots i Fjellet, Trollheimen, Jotunheimen, Dovre, Skarveheimen, Reinheimen og Hardangervidda. Deretter ble det to etapper på sykkel fra Hovden.

GRO’S FACEBOOKSIDE.

JEANNE’S FACEBOOKSIDE.

Tredje lag inn i dag, Vilde Vik og Kristoffer Søyland kom også sammtidig med de to andre. De startet fra Nordkapp 14.juli og formålet turen var å samle inn penger til Kreftforeningen. Grunnen er at Vilde og Kristoffer hadde en kamerat som døde av kreft i 2015. Turen har fått navnet «På hjul for Ruben». De takker alle som har bidratt med penger underveis. Avslutningsvis skriver de «Norge er et vakkert land, med mye oppåver»

LES OM TUREN VÅR.

Gå tilbake til nyhetsoversikt