Smak og Sans 2017, med enormt besøk en fin Novembersøndag.

Skrevet av: Fyrvokter Kjell den 5/11/2017

Smak og Sans 2017, med enormt besøk en fin Novembersøndag.

Facebooktwittermail

Det har alltid vært utgangspunktet for hvor maten har sin opprinnelse, både fra hav og land og både vilt og dyrket.
I våre dager kan vi kjøpe det meste fra nesten hvor som helst. Allikevel eller kanskje nettopp derfor, har vi fått en økt interesse for den «nære» maten og sanke-kulturen har fått en renessanse.

Det er ingen som bør gå sultne fra Lindesnes fyr denne dagen.  Det er mulighet for både varm mat og kald mat, både salt og søtt og rikelig med smaksprøver.
Du kan smake på algene, drikke et ugress, lære om sopp, kjøpe med deg en surdeig, spise  is med både karamell og tangsalt……
Utenfor Fjellhallen har vi fyrt bakerovnen og der baker vi poteter fra åkeren og klargjør viltkarbonader fra Fjellgarden Hovden.
Det er mange dyktige medspillere denne dagen og vi er stolte av Tjamsland ysteri som nettopp fikk utmerkelse med Spesialitetsmerke på 2 av sine oster – de kommer!

Gå tilbake til nyhetsoversikt