Lindesnes Fyr Kammermusikk fest

Det er duket for ny Kammermusikkfest og som tidligere år, første helga i september.
Konsertene holdes i Fjellhallen på Lindesnes fyrmuseum fredag, lørdag og søndag.
Årets tema er transkripsjoner av berømte komponisters verk, kombinert med verk av Antonín Dvořák (som levde akkurat samtidig med Edvard Grieg) og deres norske samtidige komponist kollegaer.
Som alltid er programmet satt opp som et gjennomgående program fordelt på tre konsertkvelder.

Det startes med Wolfgang Amadeus Mozarts transkripsjoner for strykekvartett av fuger av Johann Sebastian Bach hvortil Mozart føyde til transkripsjoner av egne verk, også symfoniske.
Dette følges med Passacaglia over et tema av Georg Friedrich Händel for fiolin og bratsj av Johan Halvorsen. Og første konserten avsluttes med strykesekstetten av Antonín Dvořák.

Andre konserten starter med Dvořáks Terzetto og fortsetter med strykekvartett nr. 1 av Catharinus Elling. Avslutningsverket for denne konserten vil være Ludwig van Beethovens egen transkripsjon av sin klavertrio op. 1 nr. 3 for strykekvintett.

Den tredje konserten begynner med Johan Svendsens strykekvartett op. 1 og avslutter med en transkripsjon for strykesekstett av Mozarts Sinfonia Concertante for fiolin, bratsj og orkester for å spenne buen tilbake til Mozart og hans symfoniske verk.
Les mer om kammermusikkfesten her - festivalen   har  egne websider
Billetter kjøpes på Lindesnes fyr

Ring å bestill +47 382 55 420 eller kjøp i døra


Kontaktinformasjon

Telefon: 382 55 420

Fyrvokter: 902 07 810

Epost: post@lindesnesfyr.no

Denne uken har vi åpent

HVER DAG
10-17

Se alle våre åpningstider

Besøk vår nettbutikk

Lindesnes fyr - den LEVENDE fyrstasjonen...